Achteraf betalen bij winkels
Achteraf betalen geeft een overzicht van hoe u uw betalingsachterstand kunt betalen. Zij zijn geen eigenaar van of verstrekken geen informatie over winkels die te laat betalen. De hier verstrekte informatie is alleen ter referentie. Zij bieden zelf geen betalingsdiensten aan.

Verschillende betaalmethodes
Je kan op vele manieren tegenwoordig betalen. Denk dan bijvoorbeeld aan iDeal, PayPal of Bancontact voor de Belgen. Er is een enorme diversiteit in de markt. Maar er zijn ook veel aanbieders voor het achteraf betalen. Zo zijn er Klarna winkels, Afterpay winkels en Billink winkels. Je wil er als consument altijd zeker van zijn dat je product aankomt en met iDeal ben je eerst je geld kwijt en krijg je daarna pas het product. Daarom is achteraf betalen in het leven geroepen. Dit soort voor een extra laag van veiligheid voor de consument. Een nieuwe klant is eerder geneigd om een aankoop bij een winkel te doen die achteraf betalen accepteert. Daarom is het een hele verstandige keuze om deze methode te implementeren in je website.

Een overzicht van winkels
Een goed overzicht van bijvoorbeeld de beste afterpay winkels kan je terugvinden bij achteraf-betalen.nl Zij hebben een heel goed overzicht van alle winkels die zijn aangesloten bij het programma. Maar je kan ook zien wat hun score is op Trustpilot. Dit zorgt ervoor dat je als consument een goede keuze kan maken of je hier wel iets wil kopen. Je krijgt ook een goed beeld van de winkels en hun klantcontact. 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van cookies, accepteer het gebruik van cookies voor de beste ervaring op de site.