Het online marketing bureau om het
internet te domineren

Wij zorgen ervoor dat uw doelgroep u overal op het
internet kan vinden

Internet domineren met uw bedrijf, goed zichtbaar én vindbaar zijn voor uw doelgroep? Datakoning is een online marketing bureau die u als ondernemer helpt meer rendement te halen uit uw internetactiviteiten. Met een breed en veelzijdig aanbod aan internetdiensten wordt uw bedrijf beter gevonden door relevante bezoekers. Wij kijken niet alleen naar SEO, maar weten ook alles op het gebied van online marketing. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Doe een gratis online marketing scan

Waar kan Datakoning u mee helpen?

Zoekmachine optimalisatie

Er zijn miljoenen websites te vinden die aan zoekmachine optimalisatie doen. Hoe zorgt u er nu voor dat juist uw website bovenaan in Google terecht komt? En wat als u eenmaal op de eerste pagina van Google gevonden wordt, hoe zorgt u er dan voor dat u daar ook blijft staan? Maar misschien nog veel belangrijker, hoeveel extra relevante bezoekers gaat dit u uiteindelijk opleveren? Al deze vragen beantwoorden wij graag in een persoonlijk gesprek.

Lees verder

Webdesign

Uw website kan u ook wel zien als het voorportaal van uw bedrijf. De buitenkant van uw bedrijf is net zo belangrijk als de binnenkant. Met een aantrekkelijk design trekt u snel klanten aan voor uw bedrijf. Het is daarom verstandig hier voldoende aandacht aan te schenken. Doet u dit niet, dan is de kans groot dat klanten vertrekken naar uw concurrent en dat wilt u liever niet. Daarom is het belangrijk om een specialist in te schakelen die webdesign vormgeeft conform uw wensen. Bij Real Gen kunnen we dit als geen ander én we houden ook nog eens rekening met SEO. Juist ook het lay-out van uw website is bepalend voor het eindresultaat in Google. Uiteraard leggen we dit graag aan u uit.

Lees verder

Onze Blog

MENINGEN VAN KLANTEN

Klantwaardering: 9.7

Specialist sinds 2011

Meer dan 1000 klanten

Laagste prijs garantie

Kwaliteit voor kwantiteit

Positieve ervaring

Mijn eerste contacten met Datakoning lopen erg fijn. Voor onze intake heeft ze veel uitgezocht over de vindbaarheid van mijn website en we hebben samen gekeken naar wat een bijdrage kan zijn om deze te vergroten. 

15 oktober 2021

 

Ik ben heel benieuwd

Pas in zee gegaan met dit bedrijf, tot nog toe zeer goede ervaringen. Ze pakken direct de draad op om je bedrijf te promoten. Vriendelijke, professionele mensen.

10 oktober 2021

 

Doen wat ze beloven

Eind 2020 een samenwerking aangegaan met Datakoning. Binnen een half jaar staan de afgesproken zoektermen bovenaan in Google, zoals beloofd ?

2 oktober 2021