Linkbuilding Pakketten

Het gemak van een standaard samengesteld linkbuilding pakket! Je hebt je website on-page en technisch al helemaal voor elkaar en hebt alleen nog een goede linkbuilding campagne nodig. Dit om je posities binnen Google te verbeteren en te behouden. Je wilt immers een duurzame SEO campagne voeren. Onze linkbuilding pakketten kunnen je hierbij goed van dienst zijn. Onze linkbuilding pakketten hebben we dan ook zo voor je samengesteld dat voor elke online ondernemer een passend pakket te vinden is.

Binnen onze linkbuilding pakketten ontvangt je website een variatie aan kwalitatieve backlinks, relevant voor aan sector. Dit kunnen zowel content als losstaande links zijn die voorzien worden van juiste en vooral veilige ”anchor tags”. Onze pakketten zijn afgestemd op 10+ jaar linkbuilding ervaring en eerder behaalde resultaten van onze klanten.

79,00
Verdien 7900 Club Punten.
99,00
Verdien 9900 Club Punten.
149,00
Verdien 14900 Club Punten.
199,00
Verdien 19900 Club Punten.

Zijn dit linkbuilding abonnementen?

De linkbuilding pakketten op onze website kunnen zowel als abonnement, maar ook als eenmalige inzet worden aangeschaft. Wij adviseren altijd om linkbuilding doorlopend uit te blijven voeren, dit komt namelijk veel natuurlijker over. Maar de frequentie waarin je dat doet bepaal je bij ons zelf, uiteraard kunnen wij je daar wel bij adviseren. Het kan namelijk dat je liever eens in de 2 of 3 maanden een linkbuilding pakket afneemt en niet elke maand.

Wanneer je er wel voor kiest om één van onze linkbuilding pakketten doorlopend bij ons af te nemen dan kan je dat aan ons laten weten als opmerking bij je bestelling. Naast dat deze pakketten op doorlopende basis ingezet kunnen worden bieden we ook een maatwerk linkbuilding traject aan.

Abonnementen