Het Totaalpakket

Het online marketing totaalpakket van Datakoning

Het Online Marketing Totaalpakket van Datakoning zorgt ervoor dat uw bedrijf op de eerste pagina van Google terecht komt wanneer potentiële klanten naar uw product of service zoeken.

Wij zorgen voor een volledig geoptimaliseerde website volgens de huidige normen van Google en maken uw website goed vindbaar. Daarnaast richten wij Google advertenties in met zoekwoorden waar uw klanten u op zullen vinden. We meten en optimaliseren de website doorlopend om meer relevante bezoekers te realiseren.

Ook lokaal zult u goed vindbaar zijn met de feature ‘Google mijn bedrijf’. Hier zorgen we voor een volledig geoptimaliseerde pagina mét reviews.

Daarnaast optimaliseren en creëren wij een Facebook, LinkedIn en Instagram pagina voor uw bedrijf waar we maandelijks originele content op zullen plaatsen, relevant voor uw klanten. Goed voor uw vindbaarheid én uw autoriteit!

Tegelijkertijd monitoren wij continu uw website verkeer zodat we weten waar uw klanten vandaan komen. Hierdoor kunnen wij uw campagnes continu optimaliseren.

Naast het totaalpakket is het ook mogelijk om één of meerdere diensten los af te nemen. Neem snel contact met ons op en we horen graag waar we u mee van dienst kunnen zijn!

Wilt u de online aanwezigheid van uw bedrijf optimaliseren?

Neem vrijblijvend contact op met Datakoning. Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen
Klantenmeningen
Specialist sinds 2011
Meer dan 1000 klanten
Laagste prijs garantie
Kwaliteit voor kwantiteit

Positieve ervaring

Mijn eerste contacten met Datakoning lopen erg fijn. Voor onze intake heeft ze veel uitgezocht over de vindbaarheid van mijn website en we hebben samen gekeken naar wat een bijdrage kan zijn om deze te vergroten.  15 oktober 2021

Ik ben heel benieuwd

Pas in zee gegaan met dit bedrijf, tot nog toe zeer goede ervaringen. Ze pakken direct de draad op om je bedrijf te promoten. Vriendelijke, professionele mensen. 10 oktober 2021

Doen wat ze beloven

Eind 2020 een samenwerking aangegaan met Datakoning. Binnen een half jaar staan de afgesproken zoektermen bovenaan in Google, zoals beloofd ? 2 oktober 2021